De community van startup locatie Apollo 14

Dit is de community van Apollo 14. Stuk voor stuk gedreven impact ondernemers. Samen vormen zij een hotspot van ‘doing good and doing business’. Sluit jij je aan?

Tykn

Tykn exists so you can prove your identity globally, preserve your privacy and be resilient to data hacks, leaks or breaches. Because people matter.

RoundSense

RoundSense is een wereldwijd schaalbaar platform voor de productie van hoogwaardige vastgoedmedia, gedreven door ons eigen technologisch ecosysteem.

The Impacters

The Impacters is een design gedreven bedrijf met een focus op het ondersteunen van merken, bedrijven en NGO’s bij het maken van hun impact. We werken van binnenuit samen en ontwikkelen diensten om het doel en de boodschap voor onze impact klanten te communiceren. We streven naar financiële winst, we vechten voor positieve impact.

Wajenzi

Wajenzi is een investering platform waar bedrijven in Afrika hun aandelen verkopen aan migranten in de ontwikkelde landen. Wajenzi zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht waar ze wonen, kunnen investeren in een gecontroleerde groei-fase van een bedrijf in Afrika, door de mogelijkheid om te kiezen voor bedrijven waar ze gepassioneerd over zijn en zo onderdeel uitmaken van het eigendom.

4impact VC

4impact venture capital investeert in Nederlandse impact startups met een digitaal, internationaal en commercieel business model.

Eyra

Door menselijke en kunstmatige intelligentie met elkaar te verbinden, helpen we zowel academische als zakelijke organisaties om nieuwe inzichten op te doen en oplossingen te ontwikkelen ten behoeve van de samenleving.

Masterpiece

Masterpiece is een luxe designer rental service, een soort kledingbibliotheek waar je kleding huurt in plaats van kleding koopt.

Yazamtec

Yazamtec is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van slimme oplossingen voor wereldwijde parkeer uitdagingen.

Atelier Jungles

Door minder maar mooiere & duurzame aankopen te doen, kan iedereen bijdragen aan het oplossen van het Fast-fashion probleem maar dan wel terwijl je een prachtige out-fit draagt.

AIESEC in The Netherlands

AIESEC is wereldwijd de grootste organisatie volledig geleid door jongeren. Door het aanbieden van een platform om buiten jouw comfort zone te stappen, stimuleert AIESEC de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten.

uGlobally

Uitbreiding van de buitenlandse markt is riskant. Wij uGlobally maken het makkelijker. Samen nemen we de barrières van de internationalisering weg.

FYNLY

FYNLY is een venturebuilder. Wij bouwen ventures om transities te versnellen die nodig zijn om aan de complexe problemen van de huidige wereld te werken.