Apollo 14: ‘Home of  Impact Makers’

Dit is de community van Apollo 14. Stuk voor stuk gedreven impact ondernemers. Samen vormen zij een hotspot van ‘doing good and doing business’. Sluit jij je aan?

Tykn

Tykn’s missie is om ervoor te zorgen dat jij je identiteit wereldwijd kan bewijzen, je privacy gewaarborgd blijft en je voor altijd bestendig zal zijn tegen data hacks en gegevenslekken. Because people matter.

RoundSense

RoundSense is een wereldwijd schaalbaar platform voor de productie van hoogwaardige vastgoedmedia, gedreven door ons eigen technologisch ecosysteem.

Unknown Group

Unknown Group is een early-stage investeerder en business development organisatie, met als doel om innovaties van ondernemers en industrie leiders succesvol naar de markt te brengen en op te schalen.

Kwebbel

De missie van Kwebbel is kort maar krachtig: Ouderen gelukkiger maken als ze oud worden! Wij willen bijdragen tot meer verbinding, vervulling en ontdekking. Onze eerste stap is een speciale ouderen tablet.

Wajenzi

Wajenzi is een investering platform waar bedrijven in Afrika hun aandelen verkopen aan migranten in de ontwikkelde landen.

4impact VC

4impact venture capital investeert in Nederlandse impact startups met een digitaal, internationaal en commercieel business model.

Yazamtec

Yazamtec is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van slimme oplossingen voor wereldwijde parkeer uitdagingen.

Eyra

Wij leveren duurzame digitale oplossingen voor de wetenschap. Door het bouwen van hoge kwaliteit herbruikbare digitale componenten, die we op verschillende manieren in kunnen zetten, innoveren we de wetenschap.

Masterpiece

Masterpiece is een luxe designer rental service, een soort kledingbibliotheek waar je kleding huurt in plaats van kleding koopt.

Huurbuur

Op het Huurbuur platform plaatsen huishoudens hun kleine klusjes in de vorm van een advertentie, die worden uitgevoerd door handige jongeren.

Atelier Jungles

Door minder maar mooiere & duurzame aankopen te doen, kan iedereen bijdragen aan het oplossen van het Fast-fashion probleem maar dan wel terwijl je een prachtige out-fit draagt.

AIESEC in The Netherlands

AIESEC is wereldwijd de grootste organisatie volledig geleid door jongeren. AIESEC stimuleert de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten.

uGlobally

Uitbreiding van de buitenlandse markt is riskant. Wij uGlobally maken het makkelijker. Samen nemen we de barrières van de internationalisering weg.

FYNLY

FYNLY is een venturebuilder. Wij bouwen ventures om transities te versnellen die nodig zijn om aan de complexe problemen van de huidige wereld te werken.

Scenarios4Summits

Wij ontwikkelen realistische scenarios voor crisis management, meeslepend door unieke visualisering met hoge impact op deelnemers en resultaten.

Stichting NAB

Stichting Netherlands Advisory Board on impact investing (NAB) is a non-profit organisation aiming to accelerate the growth and improve the effectiveness of the impact investing market.

GrabJobs

GrabJobs heeft tot doel het wervingsproces door snel en efficiënt verbinden van werkgevers en werkzoekenden te verbeteren.

Vengroot

Loonkostenbesparing loont! Vengroot helpt werkgevers loonkosten te optimaliseren op no cure no pay basis.

WEP Circular

Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

Cloud Solutions

Cloud Solutions helpt haar opdrachtgevers met het uitbouwen van hun development teams (IT Recruitment) en met het beschermen van hun online publieke data tegen misbruik (Bot Management).

WawoeVentures

Investeren en adviseren om van de wereld een betere plek te maken. Focus op innovatieve aardwarmte in Nederland en zonne-energie in West- en Oost-Afrika. Op zoek naar klanten en financiering.

Superheroes Fund

Superheroes ontwikkelt programma’s, adviseert overheden, bedrijven en vermogende particulieren over de mogelijkheden van impact investeringen.

Invisible Foods

Onze missie is om voedselverspilling bij agrifood bedrijven te voorkomen door onze data-gedreven Saas en Marketplace oplossing, en zo circulaire ketens te ontwikkelen.

75inQ

We versnellen van de transitie naar duurzame energie door het bevorderen van gendergelijkheid.

Shaping Impact Group

Shaping Impact Group stelt investeerders, filantropen, funds om met hun middelen een maximale sociale impact te realiseren, via Impact Investing en Venture Philanthropy.

Sibö

Developing clean & efficient insect-based bio-materials to create sustainable ingredients for food manufacturers.

BBBLS

BBBLS is een radicaal andere benadering van het concept tuinbouwkas en maakt gebruikt van zeepbellen voor dynamische isolatie