Apollo 14: ‘Home of  Impact Makers’

Dit is de community van Apollo 14. Stuk voor stuk gedreven impact ondernemers. Samen vormen zij een hotspot van ‘doing good and doing business’. Sluit jij je aan?

RoundSense

RoundSense is een wereldwijd schaalbaar platform voor de productie van hoogwaardige vastgoedmedia, gedreven door ons eigen technologisch ecosysteem.

Kwebbel

De missie van Kwebbel is kort maar krachtig: Ouderen gelukkiger maken als ze oud worden! Wij willen bijdragen tot meer verbinding, vervulling en ontdekking. Onze eerste stap is een speciale ouderen tablet.

Wajenzi

Wajenzi is een investering platform waar bedrijven in Afrika hun aandelen verkopen aan migranten in de ontwikkelde landen.

The Young Digitals

The Young Digitals begeleidt jongeren die hun opleiding niet afmaken of vastlopen in hun opleiding naar een baan als digital marketeer.

Galileo Academy

Wij zijn uw webdesign en -ontwikkelbedrijf, samenwerkend om de optimale digitale beleving voor onze en uw klanten te creëren. 

uGlobally

Uitbreiding van de buitenlandse markt is riskant. Wij uGlobally maken het makkelijker. Samen nemen we de barrières van de internationalisering weg.

FYNLY

FYNLY is een venturebuilder. Wij bouwen ventures om transities te versnellen die nodig zijn om aan de complexe problemen van de huidige wereld te werken.

WEP Circular

Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

AIESEC in The Netherlands

AIESEC is wereldwijd de grootste organisatie volledig geleid door jongeren. AIESEC stimuleert de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten.

Eyra

Wij leveren duurzame digitale oplossingen voor de wetenschap. Door het bouwen van hoge kwaliteit herbruikbare digitale componenten, die we op verschillende manieren in kunnen zetten, innoveren we de wetenschap.

Atelier Jungles

Door minder maar mooiere & duurzame aankopen te doen, kan iedereen bijdragen aan het oplossen van het Fast-fashion probleem maar dan wel terwijl je een prachtige out-fit draagt.

Thrive People

We zijn er voor organisaties die werken aan goed werkgeverschap en oprechte aandacht hebben voor de vitaliteit van hun medewerkers.

ByeWaste

We helpen je om tijd en moeite te besparen bij het ontspullen door je pre-loved bezittingen aan huis op te halen.

Stichting NAB

Stichting Netherlands Advisory Board on impact investing (NAB) is a non-profit organisation aiming to accelerate the growth and improve the effectiveness of the impact investing market.

WawoeVentures

Investeren en adviseren om van de wereld een betere plek te maken. Focus op innovatieve aardwarmte in Nederland en zonne-energie in West- en Oost-Afrika. Op zoek naar klanten en financiering.

De Pot Op

Met onze zindelijkheidstrainingapp krijg jij de kennis en vaardigheden om jouw kind uit de luiers te krijgen.

Vengroot

Loonkostenbesparing loont! Vengroot helpt werkgevers loonkosten te optimaliseren op no cure no pay basis.

GrabJobs

GrabJobs heeft tot doel het wervingsproces door snel en efficiënt verbinden van werkgevers en werkzoekenden te verbeteren.

Shaping Impact Group

Shaping Impact Group stelt investeerders, filantropen, funds om met hun middelen een maximale sociale impact te realiseren, via Impact Investing en Venture Philanthropy.

Visual Contracts

Visual Contracts is een platform dat juristen en ontwerpers bij elkaar brengt om het recht, en specifiek contracten, toegankelijker te maken.

Alver

Onze producten zijn voor degenen die net zoveel om hun gezondheid geven als om het welzijn van onze planeet.

Web Whales

Vanuit ons kantoor in hartje Den Haag vormt een team van specialisten de drijvende kracht achter Web Whales. Gedreven door een passie voor techniek werken we dagelijks aan het digitaal succes van onze partners.

Hieroo

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Samen met jonge, ambitieuze starters werken wij aan onze missie: ‘vandaag werken aan een betere stad van morgen’.

Reprex

Reprex is the Hague-based impact startup that is developing decentralized, modern, web 3.0-compatible data observatories.

CloQ

Cloq offers access to nano-credit to low-income entrepreneurs which helps them build a sustainable credit history and (re-)integrates them into the financial system.

ABC Sustain

De ABC´s van Duurzaam Ondernemen. ABC Sustain helpt je organisatie impactvol te ondernemen. Wij geven focus en richting in een complexe tijd van verandering

Artitect

Artitect is een jong, dynamisch en groeiende onderneming.met bouwkundige ingenieurs die allemaal zeer gedreven zijn om hun kennis in de praktijk toe te passen.