Apollo 14: ‘Home of  Impact Makers’

Dit is de community van Apollo 14. Stuk voor stuk gedreven impact ondernemers. Samen vormen zij een hotspot van ‘doing good and doing business’. Sluit jij je aan?

Tykn

Tykn’s missie is om ervoor te zorgen dat jij je identiteit wereldwijd kan bewijzen, je privacy gewaarborgd blijft en je voor altijd bestendig zal zijn tegen data hacks en gegevenslekken. Because people matter.

RoundSense

RoundSense is een wereldwijd schaalbaar platform voor de productie van hoogwaardige vastgoedmedia, gedreven door ons eigen technologisch ecosysteem.

Unknown Group

The Impacters is een design gedreven bedrijf met een focus op het ondersteunen van merken, bedrijven en NGO’s bij het maken van hun impact. We werken van binnenuit samen en ontwikkelen diensten om het doel en de boodschap voor onze impact klanten te communiceren. We streven naar financiële winst, we vechten voor positieve impact.

Wajenzi

Wajenzi is een investering platform waar bedrijven in Afrika hun aandelen verkopen aan migranten in de ontwikkelde landen. Wajenzi zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht waar ze wonen, kunnen investeren in een gecontroleerde groei-fase van een bedrijf in Afrika, door de mogelijkheid om te kiezen voor bedrijven waar ze gepassioneerd over zijn en zo onderdeel uitmaken van het eigendom.

4impact VC

4impact venture capital investeert in Nederlandse impact startups met een digitaal, internationaal en commercieel business model.

Eyra

Wij leveren duurzame digitale oplossingen voor de wetenschap. Door het bouwen van hoge kwaliteit herbruikbare digitale componenten, die we op verschillende manieren in kunnen zetten, innoveren we de wetenschap.

Masterpiece

Masterpiece is een luxe designer rental service, een soort kledingbibliotheek waar je kleding huurt in plaats van kleding koopt.

Yazamtec

Yazamtec is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van slimme oplossingen voor wereldwijde parkeer uitdagingen.

Atelier Jungles

Door minder maar mooiere & duurzame aankopen te doen, kan iedereen bijdragen aan het oplossen van het Fast-fashion probleem maar dan wel terwijl je een prachtige out-fit draagt.

AIESEC in The Netherlands

AIESEC is wereldwijd de grootste organisatie volledig geleid door jongeren. Door het aanbieden van een platform om buiten jouw comfort zone te stappen, stimuleert AIESEC de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten.

uGlobally

Uitbreiding van de buitenlandse markt is riskant. Wij uGlobally maken het makkelijker. Samen nemen we de barrières van de internationalisering weg.

FYNLY

FYNLY is een venturebuilder. Wij bouwen ventures om transities te versnellen die nodig zijn om aan de complexe problemen van de huidige wereld te werken.

Scenarios4Summits

Wij ontwikkelen realistische scenarios voor crisis management, meeslepend door unieke visualisering met hoge impact op deelnemers en resultaten.

VenturesOne

At VenturesOne, we fuel entrepreneurs – from early-stage venture capital to private equity. We have a diverse portfolio of ventures and an appetite for long-term value creation.

GrabJobs

GrabJobs heeft tot doel het wervingsproces door snel en efficiënt verbinden van werkgevers en werkzoekenden te verbeteren.

We Share

We are an online crowdfunding platform where anyone can choose the impact startup to support with their donation.

WEP Circular

Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

Reseda Lifesciences

Reseda Life Sciences Private Limited, Bangalore, India & Reseda lifesciences B.V. zijn gericht op het ontwikkelen en promoten van duurzame groene producten met gebruikmaking van de rijke kennis van traditionele wetenschappen zoals Ayurveda, waarbij modern wetenschappelijk bewijs wordt geleverd met als doel “HET MENSELIJKE LEVEN VEILIGER MAKEN”

WawoeVentures

Investeren en adviseren om van de wereld een betere plek te maken. Focus op innovatieve aardwarmte in Nederland en zonne-energie in West- en Oost-Afrika. Op zoek naar klanten en financiering.

Superheroes Fund

Superheroes ontwikkelt programma’s, adviseert overheden, bedrijven en vermogende particulieren over de mogelijkheden van impact investeringen. We ontwikkelen proposities, markten en businessmodellen gericht op zowel sociale, maatschappelijke als financiële winst.

Invisible Foods

We verzamelen en voorspellen voedselverlies, ondersteunen bedrijven bij het creëren van nieuwe upcycled producten en belonen inspanningen om voedselverspilling te verminderen met een datagestuurd certificaat. Samen voorkomen we voedsel verspilling in de productie- en toeleveringsketen.