Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Samen met jonge, ambitieuze starters werken wij aan onze missie: ‘vandaag werken aan een betere stad van morgen’.

Hieroo

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Onze Jonge Consultants doen consultancy-opdrachten in de lokale regio. Zo werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties. Dit doen we door jonge consultants te werven en te ontwikkelen om ze vervolgens te plaatsen in de lokale context van de stad of regio. Onze Jonge Consultants wonen en werken in de eigen stad, doen consultancy-opdrachten bij lokale organisaties en Hieroo begeleidt en traint hen, met behulp van enkele sterke partners, zoals Sioo. Op deze wijze behouden we talent voor de stad en regio.

Naast de professionele ontwikkeling zetten onze Jonge Consultants zich in voor ontwikkeling van de stad. Vanuit onze missie ´vandaag werken aan een betere stad van morgen´ wordt gewerkt aan sociale innovatie in de eigen stad. Iedere Hieroo vestiging werkt aan haar eigen ‘Community Challenge’. Hierbij gaan onze Jonge Consultants in samenwerking met lokale partners aan de slag met een maatschappelijk thema.

Ook zetten de Jonge Consultants zich in als mentor van een chronisch zieke jongere met tot doel hen te helpen naar een zelfstandige toekomst. Tot slot, samenwerken met Hieroo geeft direct toegang tot onze Talent Circle. Dit is het netwerk van starters met zelfbewustzijn over hun rol in de stad en die zich verantwoordelijk voelen om hier een steentje aan bij te dragen.

Interesse om onze bevlogen Jonge Consultants in te huren? Of zie jij jezelf starten bij hét traineeship bij jou om de hoek? Neem dan contact met ons op via mariesophie.prins@hieroo.nl / 06 13 02 21 63.

Unit: 3.14-3.16