De ABC´s van Duurzaam Ondernemen. ABC Sustain helpt je organisatie impactvol te ondernemen. Wij geven focus en richting in een complexe tijd van verandering

ABC Sustain

ABC Sustain helpt je organisatie impactvol te ondernemen. Wij geven focus en richting in een complexe tijd van verandering

Blauwdruk Duurzaamheid

Door middel van een BESD model analyse wordt een uitgebreide scan van de gehele bedrijfsvoering gemaakt. Hieruit volgt een rapport en een strategische roadmap.

Impact Management

De impact van je bedrijf kunnen claimen is moeilijk. Door middel van praktische begeleiding helpt ABC Sustain in focus brengen, een meetplan opzetten en met interne en externe communicatie.

B-Corp Certificering

Samen met Gamechanger Unltd, heeft ABC Sustain veel ervaring met zowel grote als kleine bedrijven die B-Corp willen worden. Wij bieden inspiratie en ondersteuning om dit traject in goede banen te leiden!

Duurzaam op Maat

Velden waar ik samen met mijn netwerk hulp heb geboden zijn onder andere: strategieontwikkeling, CSRD, Supply Chain onderzoek, Dubbele Materialiteit Analyse, SDG implementatie, IMVO voucher traject.

Unit: Flex