Door menselijke en kunstmatige intelligentie met elkaar te verbinden, helpen we zowel academische als zakelijke organisaties om nieuwe inzichten op te doen en oplossingen te ontwikkelen ten behoeve van de samenleving.

Eyra

Ons bedrijfsmodel volgt het circulaire economie concept en richt zich op herbruikbare hoge kwaliteit oplossingen en het delen van kennis om verspilling van tijd, energie en middelen in research & development te reduceren.

Eyra is opgericht door Adriënne Mendrik, Emiel van der Veen en Martijn ter Laak en bestaat uit zowel een profit (Eyra Leap) als een non-profit (Eyra Nova) organisatie. Met Eyra Leap leveren we diensten aan bedrijven en met Eyra Nova leveren we non-profit diensten aan de wetenschap. Voor beide kunnen we het volgende bieden:

Data science as a service
We ontwikkelen niet alleen data science oplossingen, maar kunnen state-of-the-art oplossingen monitoren en je laten weten als er een beter oplossing beschikbaar is voor jouw data science probleem. Verder, kun je ervoor kiezen om je data science oplossing op ons platform beschikbaar te stellen voor hergebruik.

Data science benchmarks
Heb je een data science probleem en wil je een online benchmark beschikbaar stellen om state-of-the-art oplossingen voor jouw probleem te monitoren? Dan kunnen wij je helpen met jouw benchmark design en de infrastructuur om deze online beschikbaar te maken. Verder, kun je ervoor kiezen om je data, gouden standaard en/of metrics software op ons platform beschikbaar te stellen voor hergebruik.

Self-sustainable online platforms
Heb je een online platform nodig om mensen en technologie met elkaar te verbinden of wetenschap te ondersteunen? Wij kunnen een online platform voor je ontwikkelen en een bedrijfsmodel opzetten om je platform self-sustainable te maken.

Onze lange termijn visie is om een platform op te zetten waar mensen kunnen leren, bijdragen kunnen delen, elkaar kunnen vinden, en krachten kunnen bundelen om te werken aan een gezamenlijk doel ten behoeve van de samenleving.

We streven ernaar om een brug te slaan tussen bedrijven en de wetenschap, zodat profit en non-profit werk elkaar kan versterken. Bedrijven hebben bijvoorbeeld interessante data en problemen voor wetenschappers om hun data science oplossingen op te testen. Als bedrijven hun data beschikbaar maken in de vorm van een benchmark (rekening houdend met privacy), dan is er meer interessante en waardevolle data beschikbaar voor wetenschappers, en bedrijven hebben de mogelijkheid om te monitoren welke data science oplossingen het beste werken voor hun specifieke probleem.

Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via connect@eyra.co

Let’s push humankind forward