Wij leveren duurzame digitale oplossingen voor de wetenschap. Door het bouwen van hoge kwaliteit herbruikbare digitale componenten, die we op verschillende manieren in kunnen zetten, innoveren we de wetenschap.

Eyra

Subsidies voor digitale oplossingen voor de wetenschap zijn vaak lastig te verkrijgen en als er financiering is, dan is het is vaak voor een beperkte periode, waardoor initiatieven op de lange termijn lastig te onderhouden zijn. Om duurzame digitale oplossingen te kunnen bieden voor de wetenschap, moeten deze oplossingen self-sustainable gemaakt worden.

Eyra bestaat uit het bedrijf Eyra Leap B.V. en de stichting Eyra Nova. Het bedrijfsmodel van het Eyra ecosysteem is gebaseerd op het circulaire economie concept. De focus ligt op hoge kwaliteit duurzame oplossingen voor de wetenschap, door zoveel mogelijk te hergebruiken, om verspilling van tijd, energie en middelen tegen te gaan.

Eyra werkt op een Agile manier. Dat betekent dat we zo snel mogelijk toewerken naar een MVP (Minimal Viable Product), om feedback te verzamelen en om snel te leren en te kunnen navigeren in de juiste richting.

Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via connect@eyra.co of volg ons op LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/eyraco)

 

Unit: 4.13