Uniiq biedt ondernemers het startkapitaal om hun plannen te realiseren.

Welke hulp kan Uniiq jou bieden?

UNIIQ is een investeringsfonds van € 22 mln. gericht op de proof-of-concept fase. UNIIQ helpt ondernemers in Zuid-Holland om hun unieke innovatie sneller naar de markt te brengen. Wij bieden ondernemers het startkapitaal om hun plannen te realiseren en de meest risicovolle fase van concept tot veelbelovend bedrijf te overbruggen.

UNIIQ heeft een aantal criteria waar de onderneming aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de converteerbare lening. Zo investeert UNIIQ bijvoorbeeld alleen in TRL fase 3 – 5 en wordt de investering ingezet met de intentie om -naast financiële resultaten- positieve en meetbare resultaten te boeken voor mens, milieu en samenleving. Ook dient de onderneming gevestigd te zijn in de provincie Zuid-Holland. Kijk voor de alle criteria op de website (www.uniiq.nl).

Een spreekuur met UNIIQ is naar eigen wens in te vullen. Hieraan zitten geen regels. Wel is het handig om vooraf vragen en eventuele documentatie gereed te hebben. Per ondernemer wordt maximaal 45 minuten ingepland.

In verband met de Corona crisis is het momenteel niet mogelijk om een fysieke afspraak in Apollo 14 te plannen. Wel staat het team van UNIIQ je graag telefonisch te woord. Maak je afspraak door een email te sturen naar jennifer.wassenaar@uniiq.nl met Apollo 14 Support in het onderwerp, en je vraag in de mail en UNIIQ neemt contact met je op.

Maak een support afspraak