Wij ondersteunen bedrijven en organisaties om een sprong voorwaarts te maken op het gebied van digitale marketing.

Welke hulp kan The Young Digitals jou bieden?

The Young Digitals is een digitaal marketingbureau waar jongeren leren en werken. Wij leiden jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot digital marketeer in een speciaal ontwikkelde training. Ook werken er jonge talenten die wij zelf hebben getraind in digitale marketing.

Deze jonge talenten barsten van het online talent, want zij zijn opgegroeid in het digitale tijdperk en kunnen lezen en schrijven in de online wereld. Onder begeleiding van ervaren marketingprofessionals kunnen zij voor jouw onderneming aan de slag. Profiteer van betaalbare kwaliteit en bied tegelijkertijd kansen voor jongeren om door te groeien naar een baan met toekomst.

Zo helpen we jouw organisatie nieuwe doelgroepen aan te spreken met gerichte online marketing acties. Dit doen we d.m.v. kwantitatieve online marketingplannen, duidelijke rapporten en analyses, creatieve campagnes en website optimalisatie.

Er is gelegenheid om vrijblijvend een spreekuur in te plannen waarin we je adviseren over jouw online marketing. Voorafgaand aan deze afspraak maken we voor jouw bedrijf een gratis digitale scan waarin je we je meteen inzicht geven in jouw eigen online vindbaarheid en conversiemogelijkheden.

Maak een support afspraak