Huur een vergader en event ruimte in Apollo 14

Een vergader- en evenementenruimte in Apollo 14

Apollo 14 heeft diverse ruimtes waar je een evenement en vergadering kan organiseren. Zoals de groene ruimte, de gele huiskamer en de grote evenementenruimte. Vraag onze digitale brochure aan voor alle opties.

Wij kunnen je helpen met leuke cateraars voor een aanbod dat past bij jouw vergadering of bijeenkomst.

Neem contact op via info@apollo14.nl om uw wensen te bespreken.

Voor een boeking van deze ruimte en informatie over catering mogelijkheden, kan je contact opnemen via info@apollo14.nl.

De groene ruimte

De groene vergaderruimte is geschikt voor maximaal 6 personen zittend aan tafel of 10 personen zonder tafel, rekening houdend met 1,5m afstand. Er zijn een verplaatsbaar TV-scherm, een flip-over en een brainstorm toolkit aanwezig.

Voor meer informatie over de ruimtes, materialen en catering mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen via info@apollo14.nl

De grote evenementenruimte

De grote evenementen en trainingsruimte is geschikt voor maximaal 60 personen zittend en 75-100 personen staand, afhankelijk van de wensen en rekening houdend met 1,5m afstand. Er zijn tafels beschikbaar om aan te werken. Deze kunnen opzij worden gezet om de ruimte anders te gebruiken.

Daarnaast zijn er een verplaatsbaar TV-scherm, een flip-over en een brainstorm toolkit aanwezig.

Voor een boeking van deze ruimte en informatie over de mogelijkheden, kan je contact met ons opnemen via info@apollo14.nl.

Overige huurmogelijkheden

Huren in Apollo 14?

Heb je interesse in het huren van een unit, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.