Huur een vergader en event ruimte in Apollo 14

Een vergader- en evenementenruimte in Apollo 14

Apollo 14 heeft diverse ruimtes waar je een evenement en vergadering kan organiseren. Zoals de groene ruimte, de gele huiskamer en de grote evenementenruimte. Vraag onze digitale brochure aan voor alle opties.

Wij kunnen je helpen met leuke cateraars voor een aanbod dat past bij jouw vergadering of bijeenkomst.

Op onze boekingspagina kan je de beschikbaarheid van de ruimtes bekijken, een boeking plaatsen en betalen.

Mocht je niet zelf gemachtigd zijn om te betalen of andere vragen hebben, neem dan contact op via info@apollo14.nl.

Voor een boeking van deze ruimte en informatie over catering mogelijkheden, kan je contact opnemen via info@apollo14.nl.

De groene ruimte

De groene vergaderruimte is geschikt voor maximaal 12 personen. Er zijn een verplaatsbaar TV-scherm, een flip-over en een brainstorm toolkit aanwezig. De kosten van deze ruimte bedragen €25,- per uur, €80,- per dagdeel en €175,- per dag excl. BTW en incl. TV-scherm en flip-over. Een laptop is beschikbaar voor €50,- excl. BTW.

De ruimte en het gebouw zelf zijn tot uiterlijk 21.00 uur toegankelijk met een speciale Evenementenpas die je ontvangt na boeking van de ruimte.

Voor een boeking van deze ruimte en informatie over catering mogelijkheden, kan je gebruik maken van onze boekingstool of contact opnemen via info@apollo14.nl.

De grote evenementenruimte

De grote evenementen en trainingsruimte is geschikt voor 130 personen zittend en 200 personen staand. Er zijn tafels beschikbaar om aan te werken. Deze kunnen opzij worden gezet om de ruimte anders te gebruiken.

Daarnaast zijn er een verplaatsbaar TV-scherm, een flip-over en een brainstorm toolkit aanwezig. De kosten van deze ruimte bedragen €55,- per uur en €350,- per dag excl. BTW en incl. TV-scherm en flip-over. Een laptop is beschikbaar a €50,- excl. BTW.

De ruimte en het gebouw zelf zijn tot uiterlijk 21.00 uur toegankelijk met een speciale Evenementenpas die je ontvangt na boeking van de ruimte.

Voor een boeking van deze ruimte en informatie over catering mogelijkheden, kan je gebruik maken van onze boekingstool of contact opnemen via info@apollo14.nl.

Overige huurmogelijkheden

Huren in Apollo 14?

Heb je interesse in het huren van een unit, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.