Huur een vergaderruimte in Apollo 14

Een vergaderruimte in Apollo 14

Apollo 14 heeft twee ruimtes waar je een evenement en vergadering kan organiseren. De groene ruimte en de grote evenementenruimte.

Bij een vergadering of bijeenkomst met meer dan 6 personen en voor een lunch of borrel dien je zelf catering in te huren. Hiervoor hebben wij een lijstje met leuke en diverse leveranciers die bekend zijn in Apollo 14.

De groene ruimte

De groene vergaderruimte is geschikt voor maximaal 12 personen. Er zijn een verplaatsbaar TV-scherm, een flip-over en een brainstorm toolkit aanwezig. De kosten van deze ruimte bedragen €20,- uur.

De ruimte en het gebouw zelf zijn tot uiterlijk 21.00 uur toegankelijk met een speciale Evenementenpas die je ontvangt na boeking van de ruimte.

Bij een vergadering tot 6 personen is koffie en thee inbegrepen. Hiervoor is Nespresso apparaat en waterkoker met thee aanwezig.

De grote evenementenruimte

De grote evenementen en trainingsruimte is geschikt voor 50 personen zittend en 80 personen staand. Er zijn 15 tafels beschikbaar om aan te werken. Deze kunnen opzij worden gezet om de ruimte anders te gebruiken.

Daarnaast zijn er een verplaatsbaar TV-scherm, een flip-over en een brainstorm toolkit aanwezig. De kosten van deze ruimte bedragen €160,- per dagdeel (gebruik tot maximaal 4 uur aaneensluitend) en €300,- per dag (gebruik langer dan 4 uur).

De ruimte en het gebouw zelf zijn tot uiterlijk 21.00 uur toegankelijk met een speciale Evenementenpas die je ontvangt na boeking van de ruimte.

Overige huurmogelijkheden

Huren in Apollo 14?

Heb je interesse in het huren van een unit, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.