@
Universiteit Leiden, Campus Den Haag

Working together on the Central Innovation District

De Central Innovation Disrict conferentie is een initiatief van Universiteit Leiden, TU Delft, Haagse Hogeschool en gemeente Den Haag.

U bent van harte uitgenodigd om met hen samen op te trekken in de ontwikkeling van een innovatiedistrict in Den Haag. Op maandag 20 november wordt in de vorm van een prikkelend en interactief congres de eerste stap gezet in de richting van concrete afspraken en samenwerkingsverbanden.

De vermaarde Innovation District- en placemakingexpert Julie Wagner en regionaal econoom prof. dr. Pieter Tordoir zijn hierbij aanjagers van een inspirerende en enthousiasmerende uitwisseling van kennis, ervaring en inzichten aangaande innovatiedistricten – met u!

Universiteit Leiden, TU Delft, Haagse Hogeschool en gemeente Den Haag hebben het afgelopen jaar met elkaar de mogelijkheden verkend om in Den Haag een innovatiedistrict te ontwikkelen en vorm te geven: het Central Innovation District (CID). Nu is het tijd voor de volgende stap en daar heeft CID uw denk- en doekracht hard voor nodig! Daarom organiseren de partijen een interactief congres op het gebied van next governance, placemaking en innovatiedistricten.