@
Industriepark Kleefse Waard

StartupDelta Summit

Op 19 april is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Ook ImpactCity is aanwezig en presenteert het Startup in Residence programma op het hoofdpodium!

Onder andere Constantijn van Oranje en Vivianne Bendermacher (columniste en oprichtster van Techionista) zullen spreken op dit event.

Wat is StartupDelta Summit?

StartupDelta Summit maakt tastbaar, voelbaar, proefbaar en zichtbaar hoe we bouwen aan de toekomst van Nederland en zorgt op deze dag voor nieuwe verbindingen. De drie doelen zijn:

  1. 1. Nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem.
  2. 2. Zichtbaar, voelbaar, tastbaar en proefbaar maken van alles wat Nederland te bieden heeft om innovaties te laten slagen
  3. 3. Momentum creëren voor bestaande initiatieven en nieuwe mensen en kennis samenbrengen.

Ontmoet Startup in Residence The Hague

Startups met innovatieve ideeën voor een betere wereld kunnen meedingen naar coaching, een financiële impuls en een vliegende start bij de Gemeente Den Haag. Wil jij alles weten over de 10 challenges van Startup in Residence the Hague? Je kunt ons 3 keer ontmoeten:

1. Open sessie: Startups en overheden in gesprek
2. Podium voor onze pitch
3. Tijdens de speeddates

We ontmoeten je graag op 19 april!

Bekijk het hele programma hier.