@
Apollo 14

Opening Apollo 14 – de nieuwe startup locatie

Op 17 mei wordt het nieuwe startup pand Apollo 14 feestelijk geopend! Gevestigd in dé startup hub van Den Haag, de Binckhaven. Met de CabFab, de Besturing, Kompaan en Mama Kelly zijn alle ingrediënten aanwezig voor een bruisend gebied waar innovatie centraal staat. En daar komt nu een prachtige locatie bij in de Binckhaven. In Apollo 14 kunnen startups niet alleen betaalbare ruimte huren, maar krijgt ook het Haagse ‘doing business & doing good’ een gezicht.

De gemeente Den Haag verhuurt Apollo 14 aan innovatieve en creatieve ondernemers die middels technologische en sociale innovaties bijdragen aan een betere wereld. Als internationale stad van Vrede en Recht is Den Haag dé hotspot voor (internationale) startups en scale-ups die zich richten op innovaties voor een betere wereld, de zogeheten global challenges. In deze Impact Economy draait alles om “Doing good and doing business.”

Werk jij aan innovaties op het gebied van vrede, recht, veiligheid, energie, gezondheid, voedsel, water, participatie of een andere global challenge? Dan is Apollo 14 de plek voor jou! Hier kun je je krachten bundelen met andere impact makers, door op één toffe en inspirerende plek aan innovaties te werken

17 mei, vanaf 18.00 uur begint de feestelijke housewarming met muziek van DJ Sunny Sjoerd.

Meld je aan via deze link.