@
De Blauwe Kamer, Grote Markt, Den Haag

Haagse Unternehmer Stammtisch: Starten in Duitsland

Ben je een Haagse MKB-ondernemer met interesse in zakendoen in Duitsland? Kom netwerken tijdens de eerste Haagse Unternehmer Stammtisch op 7 maart. Tijdens deze informele bijeenkomst staat netwerken centraal. Je leert niet alleen van ondernemers en specialisten over de kansen en valkuilen bij het zakendoen in Duitsland, maar ook over versprekingen, voor(oor)delen en hoe je je kansen op de Duitse markt vergroot.

 

De gemeente wil mkb-ondernemers stimuleren om de economische kansen te benutten die internationaal zakendoen biedt. Dit gebeurt onder andere via een reeks evenementen.

MKB-event: Starten in Duitsland
De gemeente Den Haag neemt in 2018 Haagse ondernemers mee in het zakendoen in Duitsland onder andere via een reeks van evenementen: de ‘Unternehmer-Stammtisch’. De eerste Stammtisch is op woensdag 7 maart en heeft als onderwerp ‘Starten in Duitsland’. Tijdens deze informele bijeenkomst staat netwerken centraal. Daarbij leert u niet alleen van ondernemers en specialisten over de kansen en valkuilen bij het zakendoen in Duitsland. U leert ook over versprekingen, voor(oor)delen en hoe u uw kansen op de Duitse markt vergroot.

Meer info vind je op denhaag.nl

Kosten Geen. Aantal beschikbare plaatsen is beperkt