@
Hilton Den Haag

GSMA Mobile 360 Series – Privacy & Security

Mobile 360 Series – Privacy & Security is een tweedaags evenement dat het belang van beveiliging voor mobiele netwerkexploitanten en het bredere digitale ecosysteem onderzoekt. Deelnemers leren hoe ze beveiligingsrisico’s kunnen minimaliseren en ontdekken hoe ze beveiliging kunnen gebruiken als een strategisch hulpmiddel om kosten te verlagen, waarde te leveren en een veerkrachtiger bedrijf te worden, en hoe deze beveiligde gegevens van invloed kunnen zijn op levens overal ter wereld.

Is uw bedrijf voldoende beschermd? Brengt u uw klanten en uw inkomsten in gevaar? Het digitale ecosysteem breidt zich uit, verbonden apparaten zijn een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Naarmate de technologie evolueert en mobiele operators meer mensen en meer apparaten met hun netwerken verbinden, nemen cyber beveiligingsdreigingen toe en evolueren ze ook.
Privacy en beveiliging moeten voorop lopen in het bedrijfsleven om te zorgen dat u niet alleen kunt overleven, maar ook kunt bloeien in de huidige digitale wereld van snelheden, en diensten kunt leveren die consumenten verwachten zonder te bevatten.

Mobile 360 – Privacy & Security wordt georganiseerd in samenwerking met de partners The Hague Security Delta en Gemeente Den Haag.