@
Galerie Sis Josip

radicale innovatie

De wereld draait en verduurzaamt langzaam. Organisaties richten hun doelen op meer purpose driven, minder co2-uitstoot en het verminderen van papier. Heel mooi en nobel, maar soms ook wat traag. Want je wilt zoveel meer. Maar, hoe krijg je je club mee?

Soms vraagt de wereld om iets radicaals. Iets dat vonkt en schittert en overal dwars doorheen knalt. Radicaal. Een project of programma waarin jouw hoogste ambitie zichtbaar is, in álle details. 100%. Niets meer, niets minder. Je zíet wat je voor ogen hebt. Zichtbaar in de manier waarop je inkoopt, je resultaten toetst en beloont, hoe de strategie zich ontvouwt en het netwerk groeit. Alles, alles draagt jouw missie 100% uit. En meestal draagt dit ook meteen bij aan een mooiere wereld. Integer als we zijn.

Op 13 december lanceert Noor Bongers 100% OMGEVING waarin je dit kunt doen. Een ultieme tool voor radicale innovatie, waarin je de pareltjes meeneemt je organisatie in. Mensen leren op nieuwe manieren te werken en vinden de club opnieuw uit, in de praktijk. Mét impact. Als team vliegen we in en laten jouw mensen anders kijken naar hun werk, hun missie en alle processen. In korte tijd lanceren we één (of meerdere ; )) projecten die 100% bijdragen aan alles wat je wenst. Wij bewaken de kaders, spiegelen en blijven staan. Voor je het weet hebben mensen de smaak te pakken en willen ze niet anders meer… dan zingeving en plezier, rockbottom resultaten en het proces wérkelijk aángaan om daar te komen. Wat een opluchting dat het eindelijk mág: ALLES! 100%

Wil je weten hoe?
Met klinkende voorbeelden en nieuwe sturingsprincipes?
Je bent welkom. We hebben nog een paar plekjes voor de pioniers van deze tijd.

Want punk zonder actie is natuurlijk maar gewoon trendy. En trendvolgers zijn er genoeg.
Soms is het tijd voor iets radicaals, punk and cheerfull and yet… boardroom-proof.