@
Het Koorenhuis

Netwerkborrel Social Hub Den Haag

Den Haag telt een snel groeiend aantal sociaal ondernemers en steeds meer organisaties houden zich bezig met sociaal ondernemerschap. Op 1 februari komt deze community bij elkaar tijdens de periodieke netwerkborrel van Social Hub Den Haag.

De vier sociaal ondernemers Code Gorilla, IT Vitae, De Koekfabriek en Refugee Team starten de netwerkborrel met een pitch. Overdag doen zij mee aan het Social Impact Lab. Dineke Ten Hoorn-Boer, algemeen directeur van Dienst SZW, doet uit de doeken hoe de gemeente Den Haag zich de komende periode gaat inzetten voor sociaal ondernemerschap in onze stad.

De netwerkborrel biedt ruimte voor meer pitches van sociaal ondernemers en van organisaties die zich inzetten voor sociaal ondernemend Den Haag; de partners van Social Hub Den Haag.

Deze informele netwerkborrel biedt volop kansen om nuttige contacten op te doen. Ben jij er bij op 1 februari? Meld je aan via deze link.

Locatie: Het Koorenhuis aan de Prinsegracht 27 in Den Haag.

Om 17:00 ben je van harte welkom. De inloop is tot 17:30, dan starten de pitches.

De netwerkborrel wordt georganiseerd door Social Hub Den Haag. Dit is het startpunt voor sociaal ondernemers die in Den Haag een onderneming willen beginnen. Social Hub Den Haag levert de informatie, het juiste advies en een goed netwerk om succesvol te starten. Social Hub Den Haag is een initiatief van partners die zich inzetten voor sociaal ondernemerschap in Den Haag.