@
AFAS Circustheater

Finale Haagse Vernieuwers @ BID

Tijdens de Big Improvement Day zullen de negen Haagse Vernieuwers-genomineerden hun definitieve plan pitchen. Na juryoverleg zal duidelijk zijn wie de winnaar is!

In Den Haag wil de gemeente met het programma ‘Impact Economy’ vernieuwers verbinden met het bedrijfsleven, kennisinstellingen en internationale instellingen. Op die manier kunnen zij samen internationale maatschappelijke vraagstukken oplossen. Ook kunnen er vernieuwende concepten ontstaan. Om deze concepten verder te helpen schrijft de gemeente jaarlijks een wedstrijd uit, de Challenge Haagse Vernieuwers.
Met deze Challenge daagt de gemeente start-ups, scale-ups, organisaties en studenten uit om vernieuwende ideeën te presenteren rond maatschappelijke vraagstukken. Inmiddels zijn er negen genomineerden geselecteerd. Tijdens de BID zullen deze genomineerden hun ideeën in een side-sessie presenteren en zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens het podiumprogramma. Meer informatie over deze presentatie en uitreiking ontvangt u binnenkort van ons.

Over Big Improvement Day

Tijdens BID vertellen opinieleiders, dwarse denkers en ondernemers hoe zij succes definiëren en op welke wijze ze het proberen te bereiken. Naast uitzonderlijk entertainment en topsprekers van eigen bodem, mag BID ook dit jaar weer een internationale spreker verwelkomen: Radha Agrawal, serial entrepreneur uit New York en in 2014 door MTV uitgeroepen tot “one of eight women who will change the world”. Daarnaast zijn er interactieve side-sessies waarin op basis van het centrale thema Succes! verschillende onderwerpen nader worden uitgediept.

Lees meer over de Big Improvement Day of over de Haagse Vernieuwers Challenge