@
The Hague Tech

#CRYPT070 #10

#CRYPT070 is voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin, Altcoins en blockchains en daar gezellig met anderen over wil praten, van elkaar wil leren en nieuwe vrienden maken. Ook als je je eerste Bitcoin wil kopen is er altijd wel iemand die je op weg wilt helpen!

Bitcoin is al 8 jaar spraakmakend en opwindend. Een hele explosie van ‘Altcoins’ en ‘Blockchain’ initiatieven zijn het gevolg van deze revolutionaire vinding. Bitcoin heeft eigenschappen van geld, zonder goedkeuring van welke instantie dan ook.

Presentaties MeetUp #10

20:00 uur Reinier Jonkers en Noud van Gemert

Reynier Jonkers en Noud van Gemert van Jonkers en van Gemert advocaten spreken over het witwassen van cryptovaluta’s. Kun je bijvoorbeeld hiervan verdacht worden, wanneer je, zonder dat je het beseft, in bezit bent gekomen van zg. besmette coins.

Met de opkomst van cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum en Monero verandert er veel in de juridische wereld.

Jonkers & Van Gemert advocaten heeft – als een van de weinige kantoren in Nederland – veel kennis in huis over deze bijzondere en nieuwe tak van het recht. Het kantoor staat personen bij die worden verdacht van het witwassen van Bitcoins, maar de advocaten geven ook advies over het voorkomen van strafbare feiten omtrent cryptocurrencies.

20:50 AMA – Robert Reinder Nederhoed / Thomas Kemmere

Deze MeetUp ruimte voor een AMA – Ask Anything Crypto. Stel je vraag van te voren hier en het antwoord wordt op 22 nov. behandeld. En anything kan dus echt van alles zijn; van beginners-vragen (hoe koop ik een bitcoin?) tot complexe cryptische vraagtukken ; dit duo heeft vast een passend antwoord.

21:30 Pauze

21:50 Flash Boys

Presentatie door Mark Noorlander en Walter Thoen van Flash Boys. Nadere info volgt.

22:30 einde presentaties / borrelen