Unknown Group is een early-stage investeerder en business development organisatie, met als doel om innovaties van ondernemers en industrie leiders succesvol naar de markt te brengen en op te schalen.

Unknown Group

Unknown Group is een early-stage investeerder en business development organisatie, met als doel om innovaties van ondernemers en industrie leiders succesvol naar de markt te brengen en op te schalen. Unknown is een Venture Engine. Door het creëren van netwerken van industrie leiders samen met gevalideerde startups zorgen wij dat innovatieve oplossingen mogen en kunnen landen in de markt. Hiermee zorgen wij voor impactvolle samenwerkingen en tastbare verandering op belangrijke impact domeinen.

Met meer dan 30 jaar ervaring, activiteiten in 110+ landen, en toegang tot miljoenen startups, is Unknown Group in staat om de beste startup oplossingen aan te trekken en samenwerkingen op te zetten. Unknown heeft locaties in Den Haag, Amsterdam, Singapore, Delhi, Sao Paulo, Monaco en Dubai. The wereldwijde startup competitie Get in the Ring is onderdeel van Unknown Group.

 

Unit: 3.07-3.09