Transform4C is een uniek expertburo, dat werkt met professionals in partnership. Deze manier van ondernemen is vernieuwend en maakt dat we werken met de pioniers in ons thema. Met deze vorm is de organisatie flexibel en doen we aan ‘walk the talk’ : wat we onze klanten adviseren, doen we zelf ook!

Transform4C

Succesvolle ondernemers zijn bezig met de wereld van morgen. De economie verandert razendsnel en wordt steeds complexer door onder meer technologie, minder grondstoffen en veranderende behoeftes van mensen. De menselijke factor is cruciaal om te versnellen naar een klimaatbestendig toekomst. Met een voorstelbare visie op positieve, maatschappelijke impact en slim benutten van human capital. Zo zijn en blijven zij de voorlopers in de markt.

Transform4C ondersteunt bestuurders en programmamanagers bij het ontwikkelen van vermogen tot transformeren. Op basis van meer dan 10 jaar ervaring is een vernieuwende aanpak ontwikkeld.

We vergroten onze impact dankzij sterke partners: Nyenrode Business Universiteit, MVO Nederland, RVO Duurzaam Door, PhiAccelerator en SmartWorkPlace. Daarnaast werken we met 10 Places to be samen.