EN is het Europese netwerk voor sociale ondernemingen en impact gedreven leiders.

Euclid Network

Sociale ondernemingen zijn de toekomst. Toch hebben sociale ondernemingen nog steeds moeite om toegang te krijgen tot financiering en vaardigheden. Het is onze missie om sociale ondernemingen te ondersteunen bij het verkrijgen van financiering en vaardigheden zodat ze meer positieve impact kunnen maken.

EN is een ledenorganisatie, die sociale ondernemingsfederaties, universiteiten en opleidingsinstituten, sociale investeerders en eerstelijns sociale ondernemingen bij elkaar brengt – allemaal werken ze aan het ondersteunen van sociale ondernemingen zodat ze meer positieve impact kunnen maken. Onze leden zijn gevestigd in meer dan 18 verschillende Europese landen en verenigen 10.000 sociale ondernemingen in heel Europa.

Wij werken samen met leden en partners in Europa en daarbuiten om:

  • Leiders van sociale ondernemingen in Europa te verbinden;
  • Leiderschap, professionele en ondernemende knowhow te delen en produceren;
  • Europees beleid en financiering te beïnvloeden en de betrokkenheid van leden in de EU te versterken;
  • Zichtbaarheid en het begrip van sociaal ondernemen in het bedrijfsleven, de academische wereld, de overheid en de samenleving als geheel te verhogen.

Benieuwd naar hoe we uw sociale onderneming kunnen ondersteunen? Kom naar ons kantoor op Apollo 14 of stuur een e-mail naar team@euclidnetwork.eu.

Unit: 3.11-3.13