RoundSense revolutioneert de productie van vastgoed media, waardoor een professionele online woningpresentatie voor iedereen toegankelijk wordt.

RoundSense

Jaarlijks worden er wereldwijd tientallen miljoenen woningen en bedrijfsruimtes verkocht of verhuurd. De koper/huurder maakt de beslissing vaak al op basis van hoe het object online wordt gepresenteerd.

Online media – o.a. foto’s, video’s, plattegrond en virtuele tour – zijn daarom van essentieel belang. Echter vergt het maken van al deze producten specialistische kennis en veel tijd. Een fotograaf moet naar de woning toe om het ruwe beeldmateriaal op te nemen. Achteraf moet hij een hoop nabewerken om tot online-ready producten te komen. Daarnaast moet er ook een meetexpert naar de woning komen om deze in te meten, om vervolgens een plattegrond te tekenen.

Arbeidsintensief. Duur. Veel kennis en ervaring nodig.
RoundSense brengt hier verandering in.

Met RoundSense maakt een makelaar of woningverkoper in een paar minuten – zonder iets te hoeven meten – een accurate plattegrond van een woning.
Of met één klik in elke kamer een virtuele tour, zowel 360° als Virtual Reality.
Of prachtige woningfoto’s en video’s – met de smartphone of met de eigen foto/videocamera – zonder enige kennis van fotografie.

Wij ontwikkelen de app, de hardware, de software en de kunstmatige intelligentie die dit allemaal mogelijk maken.