Wij zijn een aantal jonge bouwkundige ingenieurs die allemaal zeer gedreven zijn om hun kennis in de praktijk toe te passen.

Artitect

Artitect is een jonge, dynamische en groeiende onderneming. Wij zijn een aantal jonge bouwkundige ingenieurs die allemaal zeer gedreven zijn om hun kennis in de praktijk toe te passen. Uiteraard weten wij dat bouwen niet altijd even goedkoop is. Daarom hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven, om de kosten van de bouw zo enigszins te verlichten.

Artitect staat voor het leveren van kwaliteit, service en maatwerk. Hierbij vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk. Dat wil zeggen dat wij veel aandacht besteden aan de eisen en wensen van de klant en bereid zijn om mee te denken over de invulling daarvan. Het combineren van uw wensen met onze kwaliteiten zal resulteren in prachtige projecten.

Tijdens het realiseren van onze ontwerpen en het opstellen van onze rapporten houden wij rekening met duurzaamheid. Op deze manier geven wij nieuwe en oude gebouwen een (nieuw) duurzaam leven. Kortom, bij ons draait het om duurzaam leven, een betere wereld met duurzame gebouwen door middel van innovatieve oplossingen toe te passen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden en zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten. Het maakt niet of het gaat om het (ver)bouwen van een aanbouw, een hele woning of een bedrijfspand. Bij Artitect bestaat er geen standaard, elk project wordt als een uniek project uitgevoerd.