Ondernemen en maatschappelijke impact realiseren.

Apply Factory

Onder het motto: “ondernemen en maatschappelijke impact realiseren” heeft Sikko Bakker al ruim 30 jaar ervaring opgebouwd in het sociaal domein. Bijdragen aan betere zorg, duurzame samenwerking en benutten van publieke en private innovaties staan voorop bij de werknaam Apply Factory.

Vanuit een divers netwerk, jarenlange ervaring op programmamanagement, strategische planvorming heeft Apply Factory de focus om de implementatie, resultaten qua impact te verbeteren. Dat is altijd terug te vinden in het adviseren, managen en schrijven waarmee mensen op een innovatieve wijze worden uitgedaagd. Apply staat daarbij voor het duurzaam toepassen en Factory voor een actief en bruisend procesmanagement dat sociale en bedrijfsmatige doelen verbindt en nastreeft.

Apply Factory garandeert duurzame oplossingen door inhoudelijke expertise aan resultaat te koppelen een meetbare impact te leveren aan de eindgebruikers. Maatschappelijke impact stellen wij altijd centraal: de vraag en mogelijkheden van de klant staan voorop in de doelstellingen en werkwijze.

Apply factory is zelfstandig of in een projectmatige opzet actief op de thema’s van Wonen en Zorg, Sociaal Domein, Wijken Welzijn en Happy Senior. Ook is er door het voorzitterschap van de Nederlandse vereniging van Supported Employment kennis van transities in de re-integratie, participatie en jobcoaching. Er zijn al verschillende resultaten succesvol actief bij diverse opdrachtgevers die ook landelijk worden opgepakt: onder meer als projectleider, senior beleidsadviseur, bidmanager, directeur, onderzoeker of verandermanager. Kijk verder op de website naar de voorbeelden en schroom niet om een afspraak te maken en met een kopje koffie/thee de mogelijkheden te bespreken om u van dienst te zijn.