De community van startup locatie Apollo 14

Dit is de community van Apollo 14. Stuk voor stuk gedreven impact ondernemers. Samen vormen zij een hotspot van ‘doing good and doing business’. Sluit jij je aan?

Tykn

Tykn’s missie is om ervoor te zorgen dat jij je identiteit wereldwijd kan bewijzen, je privacy gewaarborgd blijft en je voor altijd bestendig zal zijn tegen data hacks en gegevenslekken. Because people matter.

Visual Contracts

Visual Contracts helpt diverse teams om Legal Design Thinking toe te passen en pro-actieve visuele contracten te creeeren die autonome beslissingen stimuleren.

RoundSense

RoundSense revolutioneert de productie van vastgoed media, waardoor een professionele online woningpresentatie voor iedereen toegankelijk wordt.

The Impacters

The Impacters is een design gedreven bedrijf met een focus op het ondersteunen van merken, bedrijven en NGO’s bij het maken van hun impact. We werken van binnenuit samen en ontwikkelen diensten om het doel en de boodschap voor onze impact klanten te communiceren. We streven naar financiële winst, we vechten voor positieve impact.

Scenarios4Summits

Wij ontwikkelen realistische scenarios voor crisis management, meeslepend door unieke visualisering met hoge impact op deelnemers en resultaten.

GrabJobs

GrabJobs heeft tot doel het wervingsproces door snel en efficiënt verbinden van werkgevers en werkzoekenden te verbeteren.

Aenarete

Het is de missie van Aenarete om een succesverhaal te maken van wind energie in de lucht met behulp van kleinschalige “Wind Drones” en modellen.

WEP Circular

Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

S-Jeu

Visuele communicatie, meer dan grafische vormgeving alleen…

Wajenzi

Wajenzi is een investering platform waar bedrijven in Afrika hun aandelen verkopen aan migranten in de ontwikkelde landen. Wajenzi zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht waar ze wonen, kunnen investeren in een gecontroleerde groei-fase van een bedrijf in Afrika, door de mogelijkheid om te kiezen voor bedrijven waar ze gepassioneerd over zijn en zo onderdeel uitmaken van het eigendom.

We Share

We are an online crowdfunding platform where anyone can choose the impact startup to support with their donation.

Okuna

Ethisch, verantwoordelijk en gemeenschapsgericht sociaal netwerk.

VenturesOne

At VenturesOne, we fuel entrepreneurs – from early-stage venture capital to private equity. We have a diverse portfolio of ventures and an appetite for long-term value creation.

4impact VC

4impact venture capital investeert in Nederlandse impact startups met een digitaal, internationaal en commercieel business model.

Eyra

Door menselijke en kunstmatige intelligentie met elkaar te verbinden, helpen we zowel academische als zakelijke organisaties om nieuwe inzichten op te doen en oplossingen te ontwikkelen ten behoeve van de samenleving.

Masterpiece

Masterpiece is een luxe designer rental service, een soort kledingbibliotheek waar je kleding huurt in plaats van kleding koopt.

Yazamtec

Yazamtec is een in Nederland gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van slimme oplossingen voor wereldwijde parkeer uitdagingen.

Atelier Jungles

Door minder maar mooiere & duurzame aankopen te doen, kan iedereen bijdragen aan het oplossen van het Fast-fashion probleem maar dan wel terwijl je een prachtige out-fit draagt.

AIESEC in The Netherlands

AIESEC is wereldwijd de grootste organisatie volledig geleid door jongeren. Door het aanbieden van een platform om buiten jouw comfort zone te stappen, stimuleert AIESEC de ontwikkeling van jouw leiderschapskwaliteiten.