@
Apollo 14

MKB – Think & Drink

 De eerstvolgende MKB Den Haag Think & Drink bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 februari in samenwerking met ImpactCity. Thema: Talent en arbeidsmarkt, krapte en kansen.

Programma:
17.30 Welkom
18.00 Think
19.00 Drink (rondleiding Apollo 14)

De krapte op de arbeidsmarkt brak afgelopen jaar een nieuw record. Het aantal openstaande vacatures steeg afgelopen kwartaal opnieuw. Er zijn nu bijna evenveel vacatures als werklozen. Tegelijkertijd zijn er volop kansen voor ondernemers en is er ruimte voor groei, innovatie en nieuwe perspectieven. Twee inspirerende bedrijven delen hun visie en laten zien welke mogelijkheden er zijn. Hoe laten we talent maximaal tot z’n recht komen, hoe gaat u om de krapte op de arbeidsmarkt en welke kansen zijn er voor u als ondernemer?

Spreker Marc Pieterse // Founder The Young Digitals 
The Young Digitals richt zich op digitale talenten die willen groeien en werken aan hun toekomst. Sommige jongeren barsten van het talent maar maken een moeilijke start in hun leven. Young Digitals gelooft dat iedereen een  kans verdient. Zeker als je keihard wil werken om te laten zien dat je een held bent in de online wereld. Marc deelt met ons de visie en propositie van deze succesvolle start-up en laat zien hoe samenwerken met deze digitale helden innovatie kansen biedt.

Spreker Aad van Loenen // Directeur Energie Academie
Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt is een baan niet voor iedereen vanzelfsprekend. De Energie Academie leidt mensen op voor een baan in de sectoren bouw & techniek en energietransitie. Denk hierbij aan banen als elektricien, dakdekker, zonnepanelen monteur, loodgieter, stukadoor, ijzervlechter of metselaar. De energieacademie zorgt voor een vakopleiding, een baan en bemiddelt naar werk. Hoe denkt de Energie Academie de kwalitatieve kloof tussen vraag en aanbod te overbruggen en zorgt zij voor kansen voor iedereen?

Voor dit event zijn zowel de leden van MKB Den Haag als de community van Impact City van harte welkom! Een mooie gelegenheid om uw netwerk te verbreden!

Aanmelden kan hier.

Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, meld u zich dan alstublieft actief af via info@mkbdenhaag.nl. Bij no-show brengen wij vanaf heden Euro 35,00 per aanmelding in rekening voor reeds gemaakte eventkosten, organisatie & food waste.