@
Apollo 14

Kick off impact startup services in Apollo 14

Er is in Nederland veel dienstverlening beschikbaar gericht op het faciliteren van startups. In het startup gebouw Apollo 14, waar alles draait om innovaties voor een betere wereld, maken we die ook fysiek toegankelijk via inloopuren. Graag nodigen we u uit voor de kick-off van deze Impact Startup Services die we in Apollo 14 aan gaan bieden.

TNO, RVO, Uniiq, EY, THBA, Start Lean Funding en BRANDOUTLOUD zijn de eerste van een groeiende groep startup enablers die middels inloopuren in Apollo 14 hun dienstverlening voor impact startups gaan aanbieden.
Zo kunnen startups vanaf september terecht voor vragen over bijvoorbeeld financiering, technologische kennis en business development. Dit rijtje zal zich verder gaan uitbreiden, zodat startups op diverse expertise vlakken en op een toegankelijke en vrijblijvende manier advies kunnen blijven ophalen.

Bent u op 10 september van 16:00 – 18:00 uur ook van de partij om te horen wat deze partijen bieden, wat u zelf zou kunnen bieden, om startups te ontmoeten en andere potentiele dienstverleners te leren kennen? Meld u zich dan aan via deze link.Uiteraard sluiten we af met een gezellige borrel op de daktuin van Apollo 14.