The tenants of startup location Apollo 14

These are the tenants of Apollo 14. All of them dedicated impact entrepreneurs. Together they form a hotspot of doing good and doing business. Join us!

Aenarete

Het is de missie van Aenarete om een succesverhaal te maken van wind energie in de lucht met behulp van kleinschalige “Wind Drones” en modellen.

RoundSense

RoundSense revolutioneert de productie van vastgoed media, waardoor een professionele online woningpresentatie voor iedereen toegankelijk wordt.

Artitect

Wij zijn een aantal jonge bouwkundige ingenieurs die allemaal zeer gedreven zijn om hun kennis in de praktijk toe te passen.

BRANDOUTLOUD

BRANDOUTLOUD is een creatief bureau gedreven door ‘good vibes’. Wij werken voor merken met een missie. ‘Making their stories speak volumes.’

GrabJobs

GrabJobs heeft tot doel het wervingsproces door snel en efficiënt verbinden van werkgevers en werkzoekenden te verbeteren.

Tykn

Tykn exists so you can prove your identity globally, preserve your privacy and be resilient to data hacks, leaks or breaches. Because people matter.

WEP Circular

Wij realiseren duurzame circulaire (plastics) concepten/producten en vernieuwende keten samenwerkingen.

S-Jeu

Visuele communicatie, meer dan grafische vormgeving alleen…

Studio-Oost

Studio-Oost is een fotostudio gespecialiseerd in e-commerce, mode en productfotografie. We richten ons op efficiëntie en verduurzaming.