The Impacters is een design gedreven bedrijf met een focus op het ondersteunen van merken, bedrijven en NGO’s bij het maken van hun impact.

The Impacters

We werken van binnenuit samen en ontwikkelen diensten om het doel en de boodschap voor onze impact klanten te communiceren. We streven naar financiële winst, we vechten voor positieve impact.

Wij zijn van mening dat elke positieve impact de impact is die onze planeet nodig heeft. Onze belangrijkste SDG is nummer 12: verantwoorde consumptie en productie. Wij werken al vele jaren in de zakelijke jungle van FMCG’s en denken te weten wat er op dat gebied moet gebeuren. En vanuit onze persoonlijke overtuiging als veganist, voelen we ons diep verwant aan de nummers 14 en 15: leven onder water en leven op het land.

We maken een positieve impact door alle onzin uit te schakelen en de juiste propositie op te bouwen. Als we dat hebben, ontwikkelen we samen het merkverhaal en ontwerpen we alles wat nodig is om het product, de dienst of de boodschap te communiceren.

Onze eigen impact ligt in het succes van de impact van onze klanten. Wij als bedrijf leven zelf om sociale activiteiten in onze buurt te ondersteunen, een heerlijk plantaardig dieet te eten en dierenwelzijn te bevorderen.

En last but not least: we maken plezier met impact! Geluk is de sleutel. Het doet wonderen 🙂