Cloud Solutions helpt haar opdrachtgevers met het uitbouwen van hun development teams (IT Recruitment) en met het beschermen van hun online publieke data tegen misbruik (Bot Management).

Cloud Solutions

Cloud Solutions is een creatief IT bedrijf. Wij helpen onze klanten met hun digitale transformatie en het uitbouwen van hun development teams. Daarnaast hebben wij ons eigen software product ontwikkelt, waarmee wij onze klanten helpen met het beschermen van hun online publieke data.

IT recruitment en detachering
Vanuit een gezamenlijke passie voor IT en mensen is Cloud Solutions gespecialiseerd in IT recruitment en detachering. Dit doen wij voor opdrachtgevers in heel Nederland, van grote bedrijven tot kleine start-ups. Ons idee van recruitment gaat verder dan het zoeken en vinden van de juiste kandidaten. Omdat wij zelf de IT-kennis in huis hebben weten wij zowel op technisch, als persoonlijk niveau wat onze klanten en kandidaten nodig hebben. Tijdens het proces begeleiden wij de klant en de kandidaat en zorgen wij ervoor dat de mens centraal staat. Zo proberen wij een positieve impact te maken op de arbeidsmarkt.

Fairlane bot management
Met ons bot management product Fairlane helpen wij klanten hun online publieke data te beschermen tegen misbruik door derden. Wij analyseren het websiteverkeer aan de hand van verschillende technologieën en detecteren gewenst (menselijk) en ongewenst (bot)verkeer. Vervolgens blokkeren wij het verkeer van (geautomatiseerde) niet-legitieme gebruikers naar de applicatie of website van onze klanten, zonder dat het invloed heeft op het internetverkeer door legitieme gebruikers.

Unit: 3.28-3.30